MroczniRycerze
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Reaktywacja?

+2
Naeling
Dejmos
6 posters

Go down

Reaktywacja? Empty Reaktywacja?

Pisanie  Dejmos Czw Sie 02, 2012 10:49 pm

Witojcie! Razz

Komu by się chciało znowu pograć w WoWa na Hg?

Komu by się chciało grać w MR?

pvP czy pvE?

Co robić?

Strasznie mocno mnie ciągnie do starej paczki, do grania razem z Wami lamuski moje Razz

Brakuje mi raidów z Brave, Sinitarem, Kertonem, Grzmottem czy Chmura... Matterazzim, Hoyrakiem, Manticorem, Kluseczkiem, Star, Stoimirem, Agro, Nix, Bertą, Sanczoo, Heskim, Małym, Kleo, Naelingiem i... i mógłbym tak w nieskończoność wymieniać Razz

o! nawet Damaconem...

...powiem to... nawet za Draksem Razz

Najgorsze, że MR posypał się na parę dni przed wzniesieniem attu na Mh i Bt -----> ŻAL Razz

LUDZIEEEE, GNOMY, DRANEI I DWARFY EIFIĄTKA! JEDNOCZCIE SIĘ!! xD

uradźmy coś Razz

Ostatnio zmieniony przez Dejmos dnia Pon Sie 06, 2012 11:30 pm, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : ZAPOMNIAŁĘM O RADICZU :P)

Dejmos
Admin

Liczba postów : 25

https://mrocznirycerze.forumpolish.com

Powrót do góry Go down

Reaktywacja? Empty Re: Reaktywacja?

Pisanie  Naeling Wto Sie 07, 2012 9:24 am

łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Dejmosik! xD

bardzo fajnie byłoby się zebrać znowu tyle że ja już raczej nie mam weny do wowa, oczywiście tęsknie za ziomkami i ziomicami ;p tylko że jakbym miał znowu expić a potem zbierać sprzęt na fasta to dzięki ale nie dzięki Wink
z drugiej strony jakbyśmy do tego na luzie podeszli to byłoby fajnie.

no i zawsze możemy iść na piwo! tylko nie dzisiaj, kac morderca, łeb rozjebało.

pozdrawiam wszystkich, love ;p

ps. widziałem się wczoraj z Draksem i on się tam jeszcze gdzieś kręci na hg chyba ;p
ps2. ja na serio z tym piwem

Naeling

Liczba postów : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie  Brave Wto Sie 07, 2012 9:38 am

Wielcy Mroczni ^^
Byście widzieli wczoraj Naela co odpierdalal... xD a dziwi sie ze kac morderca.
Jesli ktos ma kanaly do tsa czy na mumble mozna zrobic meeting jak za dawnych czasow w GS Very Happy pogadac posmiac sie cokolwiek. dawno was nie slyszalem ^^
Mialem pisac ze do wowa nie wracam ale z wami to kurwela bym pogral Very Happy Z Twardym za plecami niczego sie nie balem xD jesli macie kontakt do ludzi to rozeslijcie wici o tym. Dobra zabawa jest najwazniejsza Very Happy

Brave

Liczba postów : 2

Powrót do góry Go down

Pisanie  Naeling Wto Sie 07, 2012 10:00 am

co odpierdalałem? no?! ten asfalt był zajebiście ciepły i wygodny ja nie wiem o co Ci chodzi! mogłeś sam sprawdzić ale niee Ty wolałeś gadać przez telefon i biznesmena odpierdzielać xD

Naeling

Powrót do góry Go down

Pisanie  Klusqs Wto Sie 07, 2012 3:50 pm

Witojcie Mroczni Rycerze! - Krzyknął rudy Krasnolud

Ja tam bym pomłócił PvE, zarąbał chociażby Ważkę (nie wcale nie dla macki Razz )
PvP już jest nudne gdy co drugi gracz chodzi w s4, a reszta to ludzie chorzy na umyśle (ja) albo ludzie którzy ledwo co nabili 70 Sad
Często ktoś siedzi na Bumbelu, może nie na kanale Mroczniaków ale zawsze coś.
Nooo, atmosfera była zawsze wspaniała (chyba że się logował Radicz albo Brave ;/ ) Więc myślę że pomiędzy porządnym progresem Kary i Heroików, można pomyśleć nad bustem Naelinga (a na cholerę usuwałeś?!)
Więc do zobaczenia w Goldshire łachudry!

Oddany rycerz światłości w Mroku
Klusqs z Kharanos
pig

Klusqs

Powrót do góry Go down

Pisanie  Klusqs Wto Sie 07, 2012 3:52 pm

Buuuu Crying or Very sad Dlaczego mój nick jest z małej literki?! Sad

Klusqs

Powrót do góry Go down

Reaktywacja? Empty Reaktywacja?

Pisanie  Dejmos Wto Sie 07, 2012 3:57 pm

Elo Pijaczki! Razz
No jeśli mowa o graniu to myślę, że będzie bez ciśnień. Tyle razy wracaliśmy do siebie (sam jestem tego najlepszym przykładem, bo każdy chyba wie ile razy kiedyś tam kasowałem postać) i każdego z otwartymi ramionami przyjmowaliśmy, teraz sam ruszyłem z tą akcją, bo naprawdę mi brakuje grania z Wami. Próbowałem swoich sił po rozpadzie w paru gildiach t6, ale nigdzie nie odnalazłem takiego klimatu jaki był w MR, takich ludzi nie znalazłem nigdzie, nie wiem czy nie posunę się za daleko jeśli powiem, że było jak w rodzinie hehe (bo w sumie Ja z Klucha, Nael z Brave, Drax z Frankiem, Stoimir z Nix, itp itd to osoby w jakimś tam stopniu spokrewnione). Jeśli chodzi o starą gwardię to na luzie można by poczekać z tym lev nawet (to moje zdanie), a już jak to masz być Ty to nie widzę problemu i z miłą chęcią bym Ci pomógł, bo dlaczego nie? Wolę takiego groszkowego Szamana, ale ogara, po którym wiem czego sie spodziewać niż jakąś zbustowaną lamę i już bym nie marudził, że mi ktoś Tsunami zabrał, czy coś, bo z tamtej historii nauczyłem się, że sam sobie jestem winny... nvm... hm.. pogadać na mb czy ts też można (nawet dzisiaj Razz ) tylko kurcze, żal dupe ściska, że się ta gildia w takim momencie posypała dlatego apeluję i proszę o powrót Sad
Z tego co wiem Brave chyba tydzień - dwa temu przyjął się do MR Razz
Z tego co sprawdziłem to postać Naeling jest nadal w HG Aromry, ale jak chcesz robić nową postać to proszę, tylko graj Razz bo mimo, że lamiłeś niemiłosiernie... to robisz klimat itp.
Liczę na więcej postów! (tylko bardziej skierowane ku grze a nie zbaczających na pijackie ekscesy, choć może powiem tak:
JAK UBIJEMY ILIDANA Z MR TO NAWET NA KONIEC ŚWIATA POJADĘ Z WAMI WYPIĆ TOAST W REALU Razz )

Dejmos
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie  Naeling Wto Sie 07, 2012 4:12 pm

no ja wiedziałem że będzie opierdziel o offtop... xD

może i lamiłem ale Ty lamiłeś razem ze mną jak Ci wf nie podstawiłem ;p
ten Brave który się rzekomo przyjął do MR to jakaś lama która chce się wypromować na dawnej legendzie ;p
z tą rodziną to faktycznie coś było. Tak faktycznie mam jeszcze postać więc nie trzepać majtami jak przyjdzie co do czego to nie będzie trzeba mnie ubierać ;p myślałem że mi postać usuneli, cieszę się że jednak nie Smile
na drugiej stronce coś widziałem że Grzmott w czerwcu reaktywował MR albo przynajmniej próbował.

Naeling

Powrót do góry Go down

Pisanie  Brave Sro Sie 08, 2012 7:57 am

Co RZuki robicie jutro o 22 ? moze wlasnie to jest czas na mumble? ^^
po spamujcie na serwerze Mhrokom niech sie zjawia Very Happy tesknilem za wami ;*
Co myslicie zeby wprowadzic luzne role playe w gildii ? Very Happy Kluscza pewnie na tak Very Happy

Hail !

Brave

Powrót do góry Go down

Pisanie  Dejmos Sro Sie 08, 2012 12:01 pm

Jako Zajebisty Boski Moderator-Administrator-KOKS usunąłem post Naelinga, jako "niezwiązany z tematem" co wynika z Regulaminu forum (punkt 4 dotyczący Urzytkowników) i proszę się Panie Szamanie do tego regulaminu stosować, bo tak się nie godzi Razz

Do tegoż Regulaminu dodałem też specjalny dział "NAELING" i wnioskuję o powstanie takiej karnej rangi w Reaktywowanej Guildii, proszę Ciebie cobyś się też do tego odnosił na przyszłość.

...ok, może być o 22 w czwartek :* ...a co do rp to może być ale czasem chociaż na t4 skoczmy Smile

Oczywiście póki co to są jaja tu na forum, ale pogadamy to może coś (jakieś wnioski) spisze i opublikuje. Póki co to się cieszę, że chociaż Wy tu próbujecie nawiązać dialog.

Dejmos
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie  Grzmott Sro Sie 08, 2012 3:56 pm

Chcecie poraidować ??
Ja też, może poraidujemy razem? Very Happy
Zawsze znajde jakąś odpowiednią postać to zebranej ekipy Wink

Grzmott

Liczba postów : 1

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kerton Sro Sie 08, 2012 8:21 pm

Ja oczywiscie w podskokach przybęde! ( Co dla grubego dwarfa jak ja jest nie lada wycznem^^). Gadalismy z Radiczem sporo i z Draxem o reaktywacji także pare ludzi juz zgłosiło chęć przybycia na wezwanie;) ot taki np Koziko znany również jako Udo.

Kerton

Powrót do góry Go down

Pisanie  Kluuusek Czw Sie 09, 2012 7:42 pm

Jaki kanał na mumblu Wursciaki?

Kluuusek
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Klauks Czw Sie 09, 2012 7:46 pm

Klauks --- Tak na mnie wołał na mumblu ten dziwny GM Evil Angelsów
Ja czekam na Wolnym Kanale 7 Razz

Klauks
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Akavya Czw Sie 09, 2012 9:40 pm

Obliczona liczebność osób na Kanale 7 dnia 09.08.2012r. (REAKTYWACJA GILDII) w przedziale czasowym od 21:49 do 23:40
Mroczni Rycerz: 2
Debile:0
Oszuści i złodzieje:0
Cyganie:0
Normalni Ludzie: 0
Obecność osób którym w jakimś stopniu zależało:2
Bravów: 0
Naelingów: 0
Kertonów: 0
Klusqsów: 1
Dejmosów:1
Grzmottów:0
Wielu wielu innych: 0

Akavya
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Dejmos Pią Sie 10, 2012 7:47 am

Temat zamknięty. Pozdrawiam.

Dejmos
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie  Dejmos Czw Lut 07, 2013 12:23 pm

W dniu dzisiejszym udostępniłem ten temat pod zmienioną nazwą 4fun i piszcie sobie tutaj co chcecie WSZYSCY, ot co!
BEZ HASEŁ!
BEZ GACI!

Dejmos
Admin

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry